Projectinrichting Gemeente Coevorden

Voor de Gemeente Coevorden hebben wij een mooi project mogen uitvoeren met kleine aanlandplekken op verschillende afdelingen, akoestische vergader-/belunits, wachtzitjes en een prachtige creatieve samenwerkingsruimte.

Op verschillende afdelingen zijn compacte zit-sta bureaus geplaatst van Dencon. Dit zijn elektrisch verstelbare bureaus met een eenpootsframe. Eenvoudig te verplaatsen en aan te koppelen. In het bureaublad is een elektrificatie-unit verwerkt met stroom, USB-charger, data-aansluiting en een draadloze oplaadfunctie voor mobiele telefoons.

Bij de kantoren van het College van B&W hebben we een wachtzitje geplaatst met zeer duurzame producten van Vepa. Deze stoelen, gemaakt van circa 60 gerecyclede PET-flessen zitten zeer comfortabel, zien er mooi uit én zijn dus ook nog eens goed voor het milieu.
Om de wachtende te informeren over het productieproces van de stoel hebben wij een QR-code op tafel geplaatst waarmee hij/zij het filmpje hierover te zien krijgt.

Voor de creatieve vergaderruimte zijn we begonnen met het adviseren van een nieuwe kleur op de muren. Nadat de schilder dit had uitgevoerd hebben we Iedema Projectstoffeerders verzocht een prachtige nieuwe vloerbedekking te leggen. Hier hebben we gekozen voor een betonlook tapijttegel van Desso.
Daarna hebben wij prachtige robuuste 6cm dikke massief eiken tafels op stalen frames geleverd, gematcht met loungestoelen en krukken van Toscaans Vintage leer en een roest-look frame. En als ‘finishing-touch’ hebben we de ruimte afgemaakt met prachtige accessoires en hanglampen.

Om ervoor te zorgen dat er altijd op een rustige plek vergaderd en gebeld kan worden zijn er meerdere Hush Meet units geplaatst. Van 1 persoons-units tot 4-persoons overlegunits. Volledig akoestisch, voorzien van alle elektrificatiegemakken, dimbare verlichting en frisse lucht.
Omdat de stijl van de meubelen zo in de smaak vielen, zijn ook direct twee eetruimtes vernieuwd met meubilair in dezelfde uitstraling.


Hierbij de galerij met alle foto’s van dit mooie project: