Projectinrichting PlastChem

In 2019 begonnen de gesprekken tussen PlastChem en Bruinsma Kantoor over het te bouwen pand in Hardenberg. Dit pand zou enorm indrukwekkend (en vooral hoog) worden en echt een ‘eye-catcher’ zijn op het bedrijventerrein Broeklanden. Naast de lokale indruk is het ook een van Europa’s meest moderne PVC fabrieken geworden.

De aanvraag

De directie kwam bij ons binnen met plannen voor de indeling van de inrichting, maar hoe het er daadwerkelijk in detail uit moest komen te zien was nog niet bepaald. Een mooie taak voor Bruinsma Kantoor om te adviseren in type meubilair, functionaliteit en stijl. Er waren al wel grote richtlijnen vanuit de (interieur)architecten voorgesteld en hier hebben wij op voortgeborduurd. Dit leidde tot een aantal digitale voorstellen van verschillende ruimtes, zoals de kantine, de kantoortuin en vergaderruimtes.

Ons (3D) voorstel

Kantine 3D
Kantoren 1e Verdieping
Vergaderruimtes en Auditorium 2e Verdieping

Na een uitgebreide tour door onze showroom koos PlastChem voor moderne ergonomische zit-sta werkplekken van Vepa voor zowel de kantoortuin als de directiekantoren.

Voor de kantine, vergaderruimtes en het auditorium hebben we gebruik gemaakt van onder andere de prachtige meubelen van Huislijn.

Dit aangevuld met kasten van Markant, groenkunst van Hildering en wandpanelen+elektrificatieproducten van Thovip maakt dit totale project tot een prachtig geheel!

Het resultaat