Projectinrichting Travelbags

Travelbags is de grootste online koffers en tassenspecialist. Ze bieden ruime keuze met meer dan 15.000 artikelen van 130 topmerken. Travelbags in Hardenberg groeit enorm en we zijn bij Bruinsma Kantoor erg blij dat wij deel mogen uitmaken van deze ontwikkeling.


Het verzoek kwam bij ons binnen om een voorstel te maken voor een kantoorinrichting waarbij de medewerkers van Travelbags zouden worden voorzien van een ergonomische en vitale werkplek.
Op deze manier investeert Travelbags in de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers; en het ziet er daarnaast nog eens super gaaf uit ook!

We zijn begonnen met een prachtig modern projecttapijt in lichte betonlook. De keuze voor het meubilair viel op het moderne zit-sta bureau van onze Nederlandse partner Markant. Door het bureau licht te maken met een mooie decoratieve wang, krijgt het een frisse uitstraling. We hebben daarnaast de werkplekken uitgerust met ergonomische monitorarmen en handige persoonlijke lades.
De akoestische wanden tussen de werkplekken zorgt voor een nette uitstraling, maar zorgt ook nog eens voor zo min mogelijk geluidsoverlast.


De bureaustoelen die we geleverd hebben zijn van onze trouwe partner uit Zwitserland, Giroflex. Nadat de werkplekken geleverd en gemonteerd waren hebben de gebruikers een uitgebreide werkplekinstructie en ergonomisch onderzoek gehad, zodat de nieuwe producten ook op de juiste gebruikt zullen worden.

Daarnaast is de vergaderzaal ingericht met een grote elektrisch verstelbare vergadertafel, gecombineerd met mooie poefen. Door staand te vergaderen gaat de creativiteit omhoog en worden vergaderingen ook nog eens 30% effici├źnter.

Bekijk hier het resultaat: