Circulaire projectinrichting

Wanneer u als organisatie kiest om uw kantoor te voorzien van circulaire projectinrichting, dan maakt u een duurzame keuze die in vele gevallen ook nog voordeliger uitvalt! Onze specialisten gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van circulaire projectinrichting in uw organisatie.

Circulair inrichten is in vele opzichten een goede keuze. Allereerst bent u duurzaam bezig, doordat het verbruik van grondstoffen en transport wordt terug gedrongen. Tevens voorkomt u dat producten onnodig op de afvalberg terecht komen. Daarnaast is het ook vaak financieel een interessante keuze, want wie weet kunnen wij u bestaande stoelen wel voorzien van een nieuwe kuip, kunnen wij uw bureaustoelen opknappen of kunnen wij uw standaard bureau’s eenvoudig voorzien van een zit-sta frame!

Samenwerken met Vepa voor circulair inrichten

Dagelijks zijn er bedrijven die besluiten hun interieur te vernieuwen of meubilair te vervangen. De projectinrichting is verouderd, het kantoormeubilair is versleten of het voldoet niet meer aan de huidige uitstraling van de onderneming. Daarnaast maken veel bedrijven de overstap naar een meer gezonde werkomgeving met behulp van zit-sta bureaus. Voor het optimale resultaat met circulair inrichten werken wij samen met onze leverancier Vepa uit Hoogeveen, één van de meest duurzame leveranciers van projectmeubilair.

Circulair inrichten: hoe werkt het?

Sinds een aantal jaren is de circulaire economie echt in opkomst, het is geen hype meer. De sleutelwoorden hergebruik, waardebehoud en minder verbruik zijn thema’s waar veel, voornamelijk grotere, organisaties mee bezig zijn. Met circulair inrichten van uw kantoor is het belangrijk dat u nadenkt over de drie sleutelwoorden: welke producten kunnen we hergebruiken of revitaliseren, hoe kunnen we de bestaande waarde zoveel mogelijk behouden en hoe zorgen we voor minder verbruik in productie en installatie. In dit hele proces begeleiden wij u! En daarnaast vullen we het aan met nieuwe producten die duurzaam zijn geproduceerd. Hiermee maken we dus een ideale combinatie!