Kantoormeubelen van Dencon

Dencon is een Deense fabrikant van kantoormeubelen. Hun meubilair onderscheiden zich in ergonomie en functionaliteit. Dencon loopt voorop in moderniseren en automatiseren van productie, waardoor zij snelle levertijden kunnen hanteren. Scandinavische landen lopen voorop in de zit-sta opmars. Ruim 90% van de Scandinavische bedrijven heeft geïnvesteerd of gaat investeren in zit-sta meubilair.

Het assortiment van Dencon (opgericht in 1964) bestaat uit uitsluitende kantoormeubelen, met flexibele oplossingen die perfect zijn binnen de projectinrichting. Het design van Dencon kantoormeubelen is fris en anders en ze hebben unieke houtsoorten die geweldig dienst doen in een kantoor. Bruinsma Kantoor Efficiency is één van de vijf dealers in Nederland van Dencon kantoormeubelen.

Waarom kantoormeubelen van Dencon?

Wij kozen voor Dencon omdat ze anders zijn. De uitstraling past perfect in scandinavische trends, past in natuurlijke kantooromgevingen en het is een bedrijf die kwalitatieve producten maakt tegen een scherpe prijs. Dit is ook de reden waarom veel klanten kiezen voor projectinrichting met producten van Dencon uit Denemarken.

Dencon showroom

In onze showroom aan Stelling 10 te Hardenberg bieden wij u ruim 1500m2 showroom met kantoormeubelen van o.a. Dencon. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Dencon kantoormeubelen en projectinrichting en ontwerpen graag een interieurplan op maat met producten van het scandinavische Dencon. Wilt u eens langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Advies aanvragen