Kantoormeubelen van Huislijn

Wie veel tijd doorbrengt in dezelfde (kantoor-) ruimte, vindt het fijn als de dingen om hem of haar heen kloppen. Leuk werk en fijne collega’s zijn natuurlijk belangrijke voorwaarden, maar wat te denken van een fijne sfeer, ergonomie en comfort? Dat wordt natuurlijk mede bepaald door de inrichting, het kantoormeubilair, de materialen en kleuren. Alle reden dus om daaraan veel aandacht te besteden. Alle reden om te kiezen voor de scherp geprijsde meubelen uit onze Huislijn.

​Bent u op zoek naar ons Huislijn kantoormeubilair? Wij brengen graag een vrijblijvend advies uit!

Waarom Huislijn kantoormeubelen?

Huislijn is ons aanbod kantoormeubilair voor werken, vergaderen, opbergen, zitten, ontvangen en sfeer in uw kantoorruimte. Wij kunnen met Huislijn tegen een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding uw volledige kantooromgeving inrichten, ook wanneer u een dynamische werkomgeving wilt met bijvoorbeeld zit/sta oplossingen. Met Huislijn kantoormeubelen kunnen wij een kantoor inrichten tegen vrijwel ieder budget, kunnen wij snel leveren en hebben wij een showroom in de buurt!

Assortiment kantoormeubelen Huislijn

Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor een ruim assortiment Huislijn kantoormeubelen en natuurlijk persoonlijke en vakkundige service.

Wij leveren bijvoorbeeld Huislijn zit/sta bureau’s, directiemeubilair, hanglampen, banken, accessoires, stoelen, tafels, stiltestoelen, schuifdeurkasten, akoestische middelen, ladeblokken en rolblokken uit o.a. de productseries Huislijn Project, Alfa, Delta, Huislijn Manager, Basic, Carré en Moda.

Onze Huislijn showroom

In onze showroom aan Stelling 10 te Hardenberg bieden wij u ruim 1500m2 showroom met kantoormeubelen van o.a. Huisiljn. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Huislijn kantoormeubelen uit het assortiment van 2019, laten u de akoestische oplossingen zien van Huislijn Feltouch en ontwerpen graag een interieurplan op maat met producten van Huislijn. Wilt u eens langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Advies aanvragen