Markant Kantoormeubelen

Markant, staat voor het creëren van een dynamische werkomgeving. De missie van Markant is om gezondheid en productiviteit op kantoor te verbeteren. Met het uitgebreide collectie meubels en inrichtingsmogelijkheden moedigt Markant medewerkers op kantoor aan om meer in beweging te komen. Markant bevordert dynamisch werken door middel van unieke, flexibele producten, waardoor afwisselend zitten en staan praktisch, comfortabel en aantrekkelijk wordt.

Bent u op zoek naar Markant kantoormeubelen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Markant kantoormeubelen?

Markant is een fabrikant van prachtige dynamische kantoormeubelen met een belangrijke focus op kwaliteit, gezondheid en beweging. Een investering in vitaliteit, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid dus. Wanneer u een dynamische werkomgeving wilt creëren waar design en ergonomie perfect samengaan, waar u en uw collega’s perfect samen kunnen werken, dan biedt Markant de beste oplossingen en ergonomische kantoormeubelen.

Assortiment Markant kantoormeubelen

Markant ontwerpt, fabriceert en importeert meubilair dat uitsluitend door professionele kantoorinrichters geleverd wordt. Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor een ruim assortiment Markant kantoormeubelen.

Wij leveren Markant zit/sta bureau’s, standaard bureau’s, CPU-houders, monitorarmen, werkplekbekabeling, opbergkasten, scheidingswanden, akoestische panelen en accessoires die binnen Markant vallen onder de productseries 24/7, Matrix, Max, Oxidesk, Workways, Hybrid, etc.

Markant kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een kantoorinrichting die niet alleen productiviteit stimuleert, maar ook de gezondheid van uw medewerkers bevordert? Dan is Markant het juiste merk voor u.

Markant heeft zich als missie gesteld om de werkomgeving op kantoor te verbeteren. Wij begrijpen dat een comfortabele en ergonomische werkplek essentieel is voor het welzijn van uw medewerkers en het succes van uw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie hoogwaardige meubels en inrichtingsoplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften en die van uw medewerkers te voldoen.

Een investering in de kantoorinrichting van Markant is dus niet alleen een investering in de productiviteit van uw team, maar ook in hun gezondheid en welzijn. Wij nodigen u van harte uit om de collectie van Markant te ontdekken in onze showroom aan Stelling 10 te Hardenberg. Wij bieden u ruim 1500m2 showroom met kantoormeubelen van o.a. Markant.

Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Markant kantoormeubelen en ontwerpen graag een interieurplan op maat met producten van Markant. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis 3D ontwerp aan!

Vraag gratis een 3D ontwerp aan