Kantoormeubelen van Markant

Markant Office Furniture staat voor het creëren van een dynamische werkomgeving. Oplossingen en kantoormeubilair voor het delen van algemene faciliteiten zoals kantines, kort en geconcentreerd staand werken, vergaderen, bewegen en werken tegelijkertijd en nog veel meer mogelijkheden om uw kantooromgeving zo dynamisch mogelijk te maken.

​Bent u op zoek naar Markant kantoormeubelen? Wij brengen graag een vrijblijvend advies uit!

Waarom Markant kantoormeubelen?

Markant is een fabrikant van prachtige dynamische kantoormeubelen met een belangrijke focus op kwaliteit, gezondheid en beweging. Een investering in vitaliteit, productiviteit, creativiteit en werknemerstevredenheid dus. Wanneer u een dynamische werkomgeving wilt creëren waar design en ergonomie perfect samengaan, waar u en uw collega’s perfect samen kunnen werken, dan biedt Markant de beste oplossingen en ergonomische kantoormeubelen.

Assortiment Markant kantoormeubelen

Markant ontwerpt, fabriceert en importeert meubilair dat uitsluitend door professionele kantoorinrichters geleverd wordt. Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor een ruim assortiment Markant kantoormeubelen.

Wij leveren Markant zit/sta bureau’s, standaard bureau’s, CPU-houders, monitorarmen, werkplekbekabeling, opbergkasten, scheidingswanden, akoestische panelen en accessoires die binnen Markant vallen onder de productseries 24/7, Matrix, Max, Oxidesk, Workways, Hybrid, etc.

1500m2 Markant showroom

In onze showroom aan Stelling 10 te Hardenberg bieden wij u ruim 1500m2 showroom met kantoormeubelen van o.a. Markant. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Markant kantoormeubelen en ontwerpen graag een interieurplan op maat met producten van Markant. Wilt u eens langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Advies aanvragen