Kantoormeubelen van Vepa

Vepa heeft zich ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland.
Samen met onze specialisten realiseert Vepa inspirerende ruimten om in te werken, te vergaderen, elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. Vepa richt op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.

​Bent u op zoek naar Vepa kantoormeubilair? Wij brengen graag een vrijblijvend advies uit!

Waarom Vepa kantoormeubelen?

Vepa is een Nederlandse fabrikant van duurzaam kantoor- en projectmeubilair. Vepa ontwerpt, ontwikkelt en produceert ergonomische kantoormeubelen. En, aangezien Bruinsma Kantoor Efficiency officieel dealer is van Vepa, mogen wij ze bij u leveren! Het bedrijf speelt continu in op ontwikkelingen en laat zich voornamelijk inspireren door architecten en eindgebruikers. Bij het produceren van meubilair houdt Vepa rekening met de levensduur, eenvoudige demontage en duurzame milieuaspecten.

Assortiment Vepa kantoormeubelen

Vepa ontwerpt, produceert en ontwikkelt meubilair dat uitsluitend door geselecteerde kantoorinrichters geleverd wordt. Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor een ruim assortiment Vepa kantoormeubelen.

Wij leveren Vepa zit/sta bureau’s, directiemeubilair, stoelen, tafels, stiltestoelen, schuifdeurkasten, akoestische middelen, ladeblokken, rolblokken, iotspot® meubelen uit o.a. de productseries ParQ, Edge T, Lift, Step 5, Step 4, Step 1, Patch, Edge Basic, Qader, Q-store, R-store en InBetween tussenwanden.

Ruime showroom Vepa kantoormeubelen

In onze showroom aan Stelling 10 te Hardenberg bieden wij u ruim 1500m2 showroom met kantoormeubelen van o.a. Vepa. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Vepa kantoormeubelen en projectinrichting en ontwerpen graag een interieurplan op maat met producten van Vepa uit Hoogeveen. Ook bezoeken wij graag de fabriek van Vepa in Hoogeveen. Wilt u eens langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Advies aanvragen