Vepa: Office Furniture

Vepa: Office Furniture heeft zich ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland.
Samen met onze specialisten realiseert Vepa: Office Furniture inspirerende ruimten om in te werken, te vergaderen, elkaar te ontmoeten. Eigentijds, flexibel, sfeervol en efficiënt. Vepa: Office Furniture richt op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren: kantoren, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.

​Bent u op zoek naar Vepa Kantoormeubelen? Wij brengen graag een vrijblijvend advies uit!

Waarom Vepa kantoormeubelen?

Vepa: Office Furniture is een Nederlandse fabrikant van duurzaam kantoor- en projectmeubilair. Vepa ontwerpt, ontwikkelt en produceert ergonomische kantoormeubelen. En, aangezien Bruinsma Kantoor Efficiency officieel dealer is van Vepa: Office Furniture, mogen wij ze bij u leveren! Het bedrijf speelt continu in op ontwikkelingen en laat zich voornamelijk inspireren door architecten en eindgebruikers. Bij het produceren van meubilair houdt Vepa rekening met de levensduur, eenvoudige demontage en duurzame milieuaspecten.

De Vepa Kantoormeubelen dragen bij aan de gezondheid en welzijn van uw werknemers in hun werk. Vepa uit zijn aandacht voor ergonomie, design, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, leefomgeving en goed bestuurd. Vepa biedt een breed productaanbod aan en voldoet aan alle wensen van een moderne werkomgeving.

Assortiment Vepa Kantoormeubelen

Vepa ontwerpt, produceert en ontwikkelt meubilair dat uitsluitend door geselecteerde kantoorinrichters geleverd wordt. Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor een ruim assortiment Vepa kantoormeubelen.

Wij leveren Vepa zit/sta bureau’s, directiemeubilair, stoelen, tafels, stiltestoelen, schuifdeurkasten, akoestische middelen, ladeblokken, rolblokken, iotspot® meubelen uit o.a. de productseries ParQ, Edge T, Lift, Step 5, Step 4, Step 1, Patch, Edge Basic, Qader, Q-store, R-store en InBetween tussenwanden.

Ruime showroom Vepa kantoormeubelen

In onze showroom aan Stelling 10 te Hardenberg bieden wij u ruim 1500m2 showroom met Vepa Kantoormeubelen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn met Vepa Kantoormeubelen en projectinrichting en ontwerpen graag een interieurplan op maat met producten van Vepa uit Hoogeveen. Ook bezoeken wij graag de fabriek van Vepa in Hoogeveen. Wilt u eens langskomen in onze showroom? Maak een afspraak!

Advies aanvragen