Aeris bureastoelen en stahulpen

Een revolutie in zitten en staan op het werk

Met zitten is in de basis niets mis, maar met langdurig stil zitten wel. Kantoormedewerkers worden hierdoor minder productief, vermoeid en er ontstaat langzaam een gebrek aan concentratie. Ook kan het zorgen voor rugklachten die leiden tot tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid.

Om meer beweging tijdens de werkzaamheden te stimuleren zijn er verschillende mogelijkheden. Zit-/sta bureaus, kantoorfietsen of zitoplossingen met 3D ergonomie. De laatste is mogelijk met de revolutionaire producten van Aeris, een Duitse bedenker en fabrikant van oplossingen in zitergonomie.

Van zitweek naar actieve week

Een natuurlijke beweging tijdens het zitten werkt bevorderend voor het lichaam en geest. De in drie dimensies beweegbare bureaustoelen van Aeris maken deze bewegingen mogelijk. Elke stoel van Aeris vereist en zorgt voor bewegingen die intuïtief, spontaan en door jezelf bepaald zijn. Actief zitten. Op die manier wordt een 40-urige zitweek ineens een 40-urige actieve week.

Het effect voor u en het bedrijf?

  • Meer beweging
  • Betere prestaties
  • Een actieve voorkoming van verkeerde zithoudingen.

Zitinstructies door onze specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel kan worden aangepast aan uw lichaam en houding en dat uw werkplek hierop kan worden aangepast. Onze specialisten geven u bij het leveren van de bureaustoelen graag een zitinstructie. Hierdoor weet u zeker dat u op een juiste en gezonde manier aan het werk kunt.

Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste bureaustoel? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen