Voelbaar de juiste zithouding

Giroflex is een leverancier van zitoplossingen die gevestigd is in Zwitserland. Sinds 1872 hebben zij de focus om stoelen te produceren die aansluiten bij de menselijke anatomie. Het ruime assortiment van Giroflex bestaat uit bureaustoelen, vergaderstoelen en bezoekersstoelen die een gezonde, dynamische en beweeglijke manier van zitten mogelijk maken.

Duurzame zitoplossingen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Giroflex duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd!

  • Zuinig omgaan met hulpbronnen
  • Consequent materialen gebruiken zonder schadelijke stoffen
  • Duurzaam gebruik door langdurige zekerheid reserve-onderdelen
  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen
  • Mogelijkheid tot klimaatneutraal leveren middels CO2-compensatie

Giroflex zitoplossingen

Bruinsma Kantoor Efficiency heeft een ruim assortiment Giroflex stoelen voor uw kantoor! U kunt de stoelen vinden in onze webshop, maar u kunt de stoelen ook proberen in onze showroom. Wij zullen u helpen met het vinden van de stoel die het best bij uw houding en behoeften past.

Montage en instructie door een specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel kan worden aangepast aan uw lichaam en houding en dat uw werkplek hierop kan worden aangepast. Onze specialisten geven u bij het leveren van de bureaustoelen graag een zitinstructie. Hierdoor weet u zeker dat u op een juiste en gezonde manier aan het werk kunt.

Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste bureaustoel? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen