Interstuhl

Interstuhl bureaustoelen

Interstuhl is een Duitse fabrikant met een sterke focus op ergonomie en duurzaamheid. Twee van de belangrijkste selectiecriteria van Bruinsma! Interstuhl produceert bureaustoelen, vergaderstoelen en bezoekersstoelen die gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit op een zo ergonomisch en duurzaam mogelijke manier. Door de focus te leggen op de ergonomie zorgt Interstuhl ervoor dat de stoelen volledig in te stellen zijn voor ieder persoon, om zo een optimaal zitcomfort te behalen.

Uitnodiging om te gaan zitten

Interstuhl heeft een zeer breed assortiment stoelen voor uw werkplek en kantoor. Het is áltijd een uitnodiging om op een Interstuhl bureaustoel te gaan zitten. Er zijn goede (bureau)stoelen verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en uitvoeringen. U kunt de stoelen van Interstuhl bij ons in de showroom ervaren, om zo de juiste keuze te kunnen maken qua stoel. Ook kunt u de producten van Interstuhl bij ons de webshop bekijken.

Bent u er na het bezoek aan onze showroom nog niet uit? Dan kunt u de stoel gerust een paar dagen op proef nemen.

Bezoek onze showroom

Interstuhl duurzame bureaustoelen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Interstuhl duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd!

  • Interstuhl zorgt voor een sluitende kringloop waarbij zo min mogelijk energie, menskracht en hulpbronnen verloren gaan.
  • Duurzaam gebruik door service voor verkoop te stellen. Onderhoud, APK en cleaning zijn zeer toegankelijk bij Bruinsma.
  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen en hergebruik van de stoel.

Zitinstructie door onze specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel kan worden aangepast aan uw lichaam en houding en dat uw werkplek hierop kan worden aangepast. Onze specialisten geven u bij het leveren van de bureaustoelen graag een zitinstructie. Hierdoor weet u zeker dat u op een juiste en gezonde manier aan het werk kunt.

Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste bureaustoel? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen