Viasit bureaustoelen: de duurzame oplossing!

Viasit stoelen worden gemaakt op een zo duurzaam mogelijke manier. Met als doel grondstoffen te gebruiken die het milieu zelf kan genereren sluit de doelstelling van Viasit perfect aan op de visie van Bruinsma.

De zitoplossingen van Viasit zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Als leverancier van bureaustoelen, vergaderstoelen en bezoekersstoelen van hoge kwaliteit heeft Viasit een oplossing voor elke ruimte!

Uitnodiging om te gaan zitten

Viasit heeft een zeer breed assortiment stoelen voor uw werkplek en kantoor. Het is áltijd een uitnodiging om op een Viasit bureaustoel te gaan zitten. Er zijn goede (bureau)stoelen verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en uitvoeringen. De stoelen van Viasit hebben een geweldig design dat ook nog eens perfect samen gaat met ergonomische aspecten van de stoelen.

Duurzame zitoplossingen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Viasit duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd! Daarom zitten Viasit stoelen ook in ons assortiment.

  • Viasit zorgt voor een sluitende kringloop waarbij zo min mogelijk energie, menskracht en hulpbronnen verloren gaan.
  • Duurzaam gebruik door service voor verkoop te stellen. Onderhoud, APK en cleaning zijn zeer toegankelijk bij Bruinsma.
  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen en hergebruik van de stoel.

Zitinstructie door onze specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel kan worden aangepast aan uw lichaam en houding en dat uw werkplek hierop kan worden aangepast. Onze specialisten geven u bij het leveren van de bureaustoelen graag een zitinstructie. Hierdoor weet u zeker dat u op een juiste en gezonde manier aan het werk kunt.

Heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste bureaustoel? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen