Kantoorinrichting Heering Vastgoed

In het prachtige monumentale pand ‘Groot Landzicht’ in Dedemsvaart is Heering Vastgoed gevestigd op de begane grond. Heering Vastgoed koopt, ontwikkelt en verhuurt onroerend goed voor zakelijke en particuliere klanten.

De wens bestond om het kantoor te verhuizen naar een andere ruimte in het pand en dan direct te voorzien van geheel nieuw meubilair. Deze ruimte is voorzien van een oude en karakteristieke vloer en het nieuw gekozen meubilair moest hier uiteraard goed bij passen.


Door te kiezen voor meubelen met een zeer moderne uitstraling en effen kleuren steekt dit prachtig af tegen de oude houten vloer.


Er is gekozen voor elektrisch verstelbare zit-sta bureaus van VEPA met een wit frame en een mat zwart Fenix bureaublad. Dit bureaublad voelt zeer zacht aan en door de speciale structuur die hierbij gebruikt wordt zullen er geen vingerafdrukken te zien zijn, en zijn krasjes eenvoudig weer te verwijderen.

Daarnaast is het kantoor voorzien van ruime schuifdeurkasten waarbij de deuren gevuld zijn met een akoestische foam. Plus een tweetal Felt-stoelen, gemaakt van 60 gerecyclede PET-flessen per stuk.