Voelbaar de juiste zithouding

Giroflex voorziet u van bureaustoelen waarbij ergonomie de centrale rol speelt tijdens de ontwikkeling. De voortdurende verandering van arbeidsomstandigheden en richtlijnen vragen een constante toetsing van de toegepaste ergonomische uitgangspunten bij het zittend werken. De ergonomische vooruitstrevendheid van Giroflex zorgt ervoor dat zij dag in, dag uit kritisch haar bureaustoelen bekijkt en nieuwe inzichten direct in haar zitoplossingen integreert die in een perfecte synthese van hoogwaardig handwerken en uiterst moderne productietechniek worden vervaardigd.

Zo ontstaan ze, de doordachte ergonomische bureaustoelen, die zijn afgestemd op de werkplek zoals we die tegenwoordig eisen.

Duurzame zitoplossingen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Giroflex duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd!

  • Zuinig omgaan met hulpbronnen
  • Consequent materialen gebruiken zonder schadelijke stoffen
  • Duurzaam gebruik door langdurige zekerheid reserve-onderdelen
  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen
  • Mogelijkheid tot klimaatneutraal leveren middels CO2-compensatie

Assortiment Giroflex zitoplossingen

Bruinsma Kantoor Efficiency heeft een ruim assortiment Giroflex stoelen voor uw kantoor! Kom de stoelen proberen in onze showroom en kijk welke stoel het beste bij uw ruimte en behoeften past.

Montage en instructie door een specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel perfect aangepast is aan uw lichaam en houding en dat uw bureauwerkplek hierop wordt aangepast. Onze houdingsexperts geven u bij het leveren van de reeds gemonteerde stoel graag een zitinstructieWilt u graag een bureaustoel bestellen of uw hele kantoor van nieuwe stoelen voorzien? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen