Interstuhl bureaustoelen

Insterstuhl stoelen zijn er in verschillende uitvoeringen voor uw werkplek, vergaderruimte, ontvangstruimte en werkplaats. Interstuhl is een Duitse fabrikant met een sterke focus op ergonomie en duurzaamheid. Twee van de belangrijkste selectiecriteria van Bruinsma! Wilt u weten wat een Interstuhl u te bieden heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Uitnodiging om te gaan zitten

Interstuhl heeft een zeer breed assortiment stoelen voor uw werkplek en kantoor. Het is áltijd een uitnodiging om op een Interstuhl bureaustoel te gaan zitten. Er zijn goede (bureau)stoelen verkrijgbaar in allerlei prijsklasses en uitvoeringen. Wij nodigen u uit in onze showroom om plaats te nemen in verschillende Interstuhl stoelen, zoals de Goal, Ataros of Airpad bureaustoel. Wanneer u de stoelen bekijkt ziet u het oog voor design dat de ontwerpers van Interstuhl hebben. En, dat design gaat ook nog eens geweldig samen met de ergonomische aspecten van de stoel!

Bent u er na het bezoek aan onze showroom nog niet uit? Dan kunt u de stoel gerust een paar dagen op proef nemen.

Bezoek onze showroom

Interstuhl duurzame bureaustoelen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Interstuhl duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd!

  • Interstuhl zorgt voor een sluitende kringloop waarbij zo min mogelijk energie, menskracht en hulpbronnen verloren gaan.
  • Duurzaam gebruik door service voor verkoop te stellen. Onderhoud, APK en cleaning zijn zeer toegankelijk bij Bruinsma.
  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen en hergebruik van de stoel.

Zitinstructie door onze specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel perfect aangepast is aan uw lichaam en houding en dat uw bureauwerkplek hierop wordt aangepast. Onze houdingsexperts geven u bij het leveren van de reeds gemonteerde stoel graag een zitinstructieWilt u graag een bureaustoel bestellen of uw hele kantoor van nieuwe stoelen voorzien? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen