Kantoorartikelen en facilitaire producten uit voorraad

Ontvang deze maand 10% korting op uw eerste bestelling

Korting aanvragen

One--stop-shop bij Bruinsma Kantoor Efficiency

In de webshop van Bruinsma Kantoor Efficiency vindt u een ruim assortiment kantoorartikelen en facilitaire producten. Van een fijne balpen, verrassende facilitaire artikelen tot ruim 22.000 andere kantoorartikelen.  Bruinsma staat voor uw zaak! Onze producten worden snel en betrouwbaar geleverd. Kunt u uw kantoorartikelen niet vinden in onze webshop? Vraag dan één van onze specialisten om het voor u te bestellen.

Wij zijn aangesloten bij Quantore, de grootste speler op het gebied van kantoorartikelen van Europa! Bekijk onze webshop voor het gehele assortiment.

Top 3 producten in onze webshop

Wij zijn trotse partner van Quantore

Net als bijna 200 andere zelfstandige kantoorvakhandelaren laten wij graag zien dat we zijn aangesloten bij Quantore. Quantore zorgt al bijna 100 jaar voor slimme inkoop en excellente logistiek, zodat wij ons volledig kunnen richten op deskundig advies en persoonlijke service. U profiteert bij ons dus van het beste van twee werelden! Dankzij de intensieve samenwerking met Quantore kunnen we bovendien onze prijzen laag houden en leren we iedere dag beter in te spelen op de wensen van u, onze klant.

Bruinsma kantoor efficiency
Quantore. Kantoorartikelen voor iedereen.

Kantoorartikelen bestellen op onze webshop

 

Op onze kantoorartikelen webshop bestelt u eenvoudig uw kantoorartikelen en facilitaire producten. U kunt kiezen uit een assortiment van ruim 22.000 artikelen, welke wij uit voorraad bij u leveren. In onze webshop kunt u achteraf betalen, de volgende werkdag uw producten geleverd krijgen en heeft u altijd eenvoudig uw bestellijst bij de hand. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van kantoorartikelen? Dan staan onze specialisten voor u klaar!

Gaat u ook voor kantoorartikelen van een regionale specialist? U krijgt bij uw eerste bestelling gelijk 10% korting!

Korting aanvragen