Ergonomische kantoormeubelen

Sinds 1997 is Bruinsma Kantoor Efficiency de specialist in kantoormeubilair in Hardenberg. Als onze kantoorinrichters aan klanten vragen wat zij zoeken voor hun kantoor, dan horen zij tegenwoordig vaak dat organisaties een unieke werkomgeving willen die creativiteit en productiviteit stimuleert, waar mensen prettig en gezond kunnen werken. En wat blijkt, het dynamische werken heeft toch ├ęcht doorgang gevonden in vele bedrijven. Hier hoort kantoormeubilair bij dat net zo veranderlijk en bewegelijk is als de mens.

Assortiment ergonomische kantoormeubelen

Bruinsma Kantoor Efficiency richt uw kantoor graag in, zo flexibel als u maar wilt. Uw kantoor gaat misschien wel bestaan uit zit-sta bureaus, comfortabele bureaustoelen, dynamische vergaderruimtes, kantoorfitness, een ontspannende stoel in de lounge of kantine, noem maar op. Bruinsma Kantoor Efficiency helpt u de juiste keuzes te maken.

U kunt bij ons terecht voor complete kantoorinrichting of losse kantoormeubelen van diverse fabrikanten.

Leveranciers kantoormeubelen

Door uitsluitend te kiezen voor Europese topfabrikanten op het gebied van ergonomisch kantoormeubilair, kunnen wij uw kantoor zo perfect inrichten als u maar wilt. Wilt u dat ook, maar is uw budget er niet naar? Dan hebben wij onze Huislijn kantoormeubelen. Benieuwd hoe uw droomkantoor eruit kan komen te zien? Vraag onze specialisten om advies! Wij zijn leverancier van o.a. Vepa, Markant, Dencon, Balma, Huislijn, Giroflex en Interstuhl.

Ruim 1500m2 showroom

De keuze voor een bureaustoel of (zit-sta) bureau is erg persoonlijk, daarom kan Bruinsma Kantoor Efficiency u goed adviseren in de grote showroom aan Stelling 10 in Hardenberg. Onze specialisten laten u graag de mogelijkheden ervaren.

Een ruim assortiment kantoormeubelen staan klaar om door u getest te worden. Twijfelt u daarna nog? Dan bezorgen wij u gewoon een gratis proefopstelling!

Maak een afspraak