Uw werkplek of volledige kantoor inrichten?

Wij doen het graag voor u van A t/m Z!

>> Advies aanvragen

Productiever, gezonder en meer plezier

Gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en langer inzetbaar. De schokkende negatieve gevolgen van teveel zitten worden in de media keihard benoemd. Wij zien dat echter genuanceerder. Want zitten moet niet verdwijnen, het is bij veel werkzaamheden immers de effectiefste houding en manier van werken. De dynamische en ergonomische werkplekoplossingen van Bruinsma Kantoor Efficiency zijn ideaal voor het nieuwe zitten, staan en werken. Mensen worden uitgenodigd en gemotiveerd om vaker en langer te staan en te bewegen en comfortabel te zitten wanneer nodig. Daardoor zijn gebruikers productiever, gezonder en hebben meer plezier in hun werk! Daar doen we het voor, voor een glimlach bij werknemers én werkgevers!

Breng uw bedrijf in beweging!

Op naar het ideale werkpatroon

Dat teveel zitten tijdens een werkdag niet bevorderlijk is voor de gezondheid, is inmiddels wel bekend. Er wordt zelfs beweerd dat het grote risico’s met zich mee kan brengen. Of dat echt zo is, kunnen we nog niet steevast zeggen, maar wel dat bewegen gezond is en zitten belangrijk is voor het werk in het kantoor. Kantoorwerkers zitten gemiddeld meer dan 75% van hun werktijd. Daarnaast brengen Nederlanders gemiddeld 85% van hun vrije tijd zittend door. Dan zitten we al gauw meer dan 11 uren per dag! Het ideale werkpatroon van een een werknemer bestaat echter uit een variatie van ca. 5 uur zitten, 2 uur staan, een half uur bewegen en 16 zit/sta transities, volgens onderzoek van professor Alan Hedge. Biedt u uw personeel al voldoende gelegenheid en krijgt u uw personeel wel in beweging?

Van werkplek tot totale kantoorinrichting.

 

Dé basis voor een professionele organisatie!

Het is ontzettend belangrijk om bij uw kantoor een passende projectinrichting te hebben. Het doel van de inrichting is er voor zorgen dat uw medewerkers zo plezierig mogelijk aan het werk kunnen. Een goede kantoorinrichting stimuleert uw medewerkers om tot het beste resultaat te komen. Het is dan ook verstandig om voor uw kantoor een specialist in de arm te nemen, een bedrijf dat precies weet hoe dit het beste aangepakt kan worden. Een bedrijf die van uw dromen een ontwerp kan maken, uw droomkantoor turn-key kan opleveren en uw medewerkers zal stimuleren meer te bewegen en tot het gezondste werkpatroon te komen. Juist dát is waar wij al 20 jaar specialist in zijn!

Bureaustoelen

Werkplekken

Werkplekadvies

Projectstoffering

Leverancier kantoormeubelen en ergonomische oplossingen

Bruinsma Kantoor Efficiency is leverancier van geselecteerde fabrikanten welke voldoen aan onze gezamenlijke richtlijnen op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit, uitstraling en prijs. Daarnaast zijn onze leveranciers voornamelijk Nederlandse en Europese fabrikanten. Zo werken wij bijvoorbeeld met leveranciers van zitoplossingen zoals Giroflex en Vepa. Wilt u een ergonomische werkplek? Dan verblijden wij u met de oplossingen van o.a. Markant, Vepa en Dencon. Heeft u een kleiner budget, dan adviseren wij u graag onze huislijn kantoormeubelen!

Offerte aanvragen