Projectinrichting Bleeker & de Jong

We zijn enorm trots op het project bij Bleeker & de Jong in Hardenberg. Vanaf het begin van de plannen voor de verbouwing van dit dynamische bedrijf is Bruinsma Kantoor erbij betrokken geweest. Van de gesprekken vooraf samen met de aannemer, tot aan het inrichten en de foto’s en werkplekinstructies achteraf.

Nadat in de eerste gesprekken besproken is wat er allemaal veranderd moest worden en welke uitstraling gewenst was, zijn we aan de gang gegaan met ons plan.

Het kantoor is voorzien van elektrisch verstelbare zit-sta bureaus van Markant. Door de bureaus in de kantoren te voorzien van mat-zwarte bladen en een Hollands Eiken poot krijg je een moderne en robuuste uitstraling.


Bij de verschillende werkplekken zijn extra ergonomische meubelen geplaatst, zoals een sta-kruk van Aeris, flexibele monitorarmen en een bureaufiets.
Deze manier van werken komt niet alleen de gezondheid van de medewerkers ten goede, het zorgt ook nog eens voor een veel hogere productiviteit!

Toen alles gereed was hebben we de werkplekinstructie verzorgd, zodat de gebruikers ook weten hoe ze deze nieuwe producten het beste kunnen gebruiken.

Hierbij een totaal overzicht van de foto’s, met een grote dank aan Miranda Wolf Fotografie uit Dedemsvaart.