Projectinrichting Duvast Hardenberg

Voor Duvast Vastgoed en Energieadvies in Hardenberg hebben wij een mooie opdracht mogen uitvoeren. Het zeer opvallende nieuwe pand van dit dynamische bedrijf is gevestigd bij de Haarmolen aan de Polenweg in Hardenberg. Of beter nog; aan de molen vastgemaakt met een loopbrug!

Haarmolen

De opdracht was duidelijk: een moderne, niet alledaagse kantoorinrichting met veel sfeer. Voorzien van kwalitatief zeer goed projecttapijt en zit-sta bureaus zodat de medewerkers vitaal aan het werk kunnen.

We zijn aan de slag gegaan en hebben door middel van meerdere voorstellen in 3D-tekeningen uiteindelijk het juiste plaatje weten samen te stellen. Hierbij een afbeelding van één van de eerste voorstellen; het uiteindelijke resultaat wijkt hier op een flink aantal punten van af, maar de basis was gelegd.

3D voorstel orientatiefase

Het resultaat

Uiteindelijk hebben we voor de inrichting voornamelijk gekozen voor het meubilair van onze leverancier Vepa uit Hoogeveen. Met het ‘excentrieke’ zit-sta bureau ParQ op de eerste verdieping, en een Step-Management directiebureau op de tweede verdieping, is het kantoor voorzien van topmateriaal. Geproduceerd in Nederland en voorzien van duurzame materialen.

Wat de kantoorinrichting écht afmaakt zijn de prachtige decoratieve producten en planten van onze leverancier Cozy Ibiza.