Complete kantoorinrichting

Met een juiste en een complete kantoorinrichting, zult u merken dat u nog meer uit uw personeel haalt. Doordat Bruinsma Kantoor Efficiency anders naar de inrichting van een kantoor kijkt, is dynamisch werken een garantie. Zorg voor comfort, stijl en voldoende beweging op de werkvloer. Kies voor een complete en efficiënte kantoorinrichting van Bruinsma!

Complete kantoorinrichting voor maximaal comfort

Een volle werkweek vanuit uw werkstoel staren naar uw beeldscherm. Dat doet niemand écht graag, maar soms moet het door het soort werk. Wij vinden dat dat anders kan! Een complete kantoorinrichting zorgt voor een dynamische werkomgeving, waarbinnen u meer staat en beweegt. Denk aan staand vergaderen of het gebruikmaken van een bureaufiets tijdens de werkzaamheden. Begin met een frisse start aan een nieuwe werkdag en zorg dat het voorbijvliegt. Stop niet bij het plaatsen van stoelen en bureaus, maar denk na over de complete kantoorinrichting!

Uw kantoorinrichting bespreken? 

Wij helpen u graag met het vormen van een complete kantoorinrichting! Maak een afspraak met één van onze specialisten en u zult zien dat er veel meer uit uw kantoor te halen is dan dat u al dacht!

Contact opnemen

Ruim 1500m2 showroom

De keuze voor een bureaustoel of (zit-sta) bureau is erg persoonlijk, daarom kan Bruinsma Kantoor Efficiency u goed adviseren in de grote showroom aan Stelling 10 in Hardenberg. Onze specialisten laten u graag de mogelijkheden ervaren.

Een ruim assortiment kantoormeubelen staan klaar om door u getest te worden. Twijfelt u daarna nog? Dan bezorgen wij u gewoon een gratis proefopstelling!