Afgesloten werkruimtes

om in alle rust uw werk af te maken

Het is niet fijn om altijd alleen te moeten werken, maar soms kan het heel rustgevend zijn om even een moment voor jezelf te kunnen nemen. Bruinsma Kantoor Efficiency heeft hier de perfecte oplossing voor, namelijk de (gedeeltelijk) afgesloten werkruimte.

Naast rust creëren zijn er nog meer voordelen aan het gebruik van afgesloten werkruimtes.
Een van deze voordelen is de verbetering van akoestiek. Werken in (gedeeltelijk) afgesloten ruimtes zorgt ervoor dat geluid minder snel door het gebouw heen beweegt, wat ook weer een rustigere omgeving oplevert voor degene die niet in de afgesloten ruimte werkt.

Verder is een afgesloten ruimte bevorderlijk voor de mate waarin privacy gevoeld wordt. Voor menig medewerker kan dit een rustgevend gevoel geven. Hiernaast is dit ook een afbakening van persoonlijke ruimte, wat niet snel wordt gezien als een belangrijk criteria, maar door werknemers wordt dit vaak als belangrijk gezien.

De laatste (en voor u misschien belangrijkste) reden om afgesloten werkruimtes te installeren is de verbetering van het concentratievermogen en productiviteit. Dit is uiteraard een belangrijke factor en hiermee gaat u uiteindelijk ook uw investering daadwerkelijk terugverdienen, naast dat het een leuke toevoeging is aan het kantoor.

Ons aanbod - Afgesloten werkruimtes

Bruinsma Kantoor Efficiency beschikt over meerdere varianten van afgesloten werkruimtes. Al deze varianten hebben hun eigen voor- en nadelen. Hieronder leggen wij de verschillen tussen de varianten uit, zodat u gemakkelijk kunt bepalen welke het beste bij u past.

Heeft u liever persoonlijk contact over een passende afgesloten werkruimte? Klik dan hieronder om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Neem contact op!
Item media

Busypod vergaderruimte

Praktische vergaderruimtes in verschillende maten.

Busypods zijn langzamerhand een steeds populairder item aan het worden. De randen zijn in verschillende aantrekkelijke kleuren te verkrijgen, terwijl de deurposten en voorkant een houten uiterlijk hebben. Deze combinatie zorgt ervoor dat de Busypod niet alleen zeer praktisch is, maar het geeft uw kantoor ook een extra leuk aanzicht.

Wilt u meer te weten komen over de Busypod? Klik dan hieronder voor ons aanbod in Busypods.

Assortiment Busypods

Apod

Zakelijke werkruimtes van Markant

In essentie lijken de Apod en Busypod veel op elkaar. Beide pods hebben verschillende maten van S tot en met XL, welke allen geschikt zijn voor een verschillend aantal gebruikers. Verder is de vorm vrijwel gelijk, maar er zijn ook belangrijke verschillen aan te merken.
De Apod bezit namelijk een strak en zakelijk uiterlijk, terwijl de Busypod met zijn felle kleuren in bepaalde situaties meer sfeer kan brengen.
Hiernaast is een Apod meer aanpasbaar, doordat meubilair niet standaard meegeleverd wordt, terwijl de Busypod met een standaard tafel en zitplaatsen wordt geleverd.

De Apod is dus zeer geschikt wanneer je zelf meubilair wil plaatsen in de Pod en van het strakke zakelijke design houdt.

Assortiment Apods
Item media

Item media

Orangebox

Kleurrijke half-open vergaderruimtes van Dencon

Dencon is een Deense partner voor de lange termijn bij Bruinsma Kantoor Efficiency. Dencon is met haar kleurrijke Deense designs altijd een leuke toevoeging aan ieder kantoor. Het concept van de Orangebox is de meest open variant welke wij aanbieden, echter is hij akoestiek afscheidend alsnog heel sterk. Dit komt doordat de orangebox van geluidswerende materialen is gemaakt, waardoor er in de box een soort geluidsvrije zone ontstaat. De stijl van de box is in lijn met de Scandinavische simplistische designmethode, waardoor deze vrijwel altijd perfect aansluit op ieder kantoor.

Assortiment Orangebox

Patchwork

Duurzame vergaderruimtes van Vepa

Bruinsma Kantoor Efficiency is trotse dealer van Vepa, een meubilairproducent met een focus op duurzaamheid. Een van de nieuwste innovaties van Vepa zijn de verschillende modellen Patchworks. Zoals op bovenstaande afbeeldingen is te zien, wordt de patchwork, net als veel producten van Vepa, bijna exclusief met hout geproduceerd.

Deze houten constructie betekent dat u bijdraagt aan een ecologisch verantwoorde wijze van produceren, maar ook dat u een natuurlijk uiterlijk krijgt op uw kantoor. Dit klinkt niet alleen leuk, maar het verbetert ook productiviteit en creativiteit bij uw personeel.

Assortiment patchworks