Wat is het belang van akoestiek?

Goede akoestiek kan uw organisatie veel opleveren, want de wijze waarop geluid door uw ruimtes vloeit heeft een grote invloed op u en uw medewerkers. Wanneer u akoestiek goed is, heeft u namelijk minder last van concentratieproblemen, terwijl u zich ook minder snel vermoeid voelt. Hierdoor houdt u de focus op het werk en behoudt u gedurende de werkdag uw energie. Hiernaast kunt u uw medewerkers uiteraard beter verstaan, wat een prettige werksfeer creëert.  Deze werksfeer wordt verder verbetert door een verlaging van de stress en een verminderd ziekteverzuim.

Hoe wij de rust in uw kantoor laten terugkeren.

1. Laat ons uw akoestiek meten

Wij komen graag bij u op bezoek om te analyseren of uw akoestiek aan een verbetering toe is. Dit doen wij niet door te gissen, maar door concrete metingen te doen op het gebied van nagalm, geluidsverval en spraakverstaanbaarheid. Door deze concrete metingen kunnen de resultaten vergeleken worden met kantoren waar de akoestiek ultiem georganiseerd is.

2. Wij stellen een verbeterplan op naar aanleiding van de meting

Op basis van onze metingen, gaan wij een verbeterplan opstellen om de rust naar uw kantoor te brengen. Doordat de metingen concrete resultaten opbrengen, kunnen wij exact zien welke aanpassingen voor uw kantoor ideaal zijn.

3. Wij presenteren ons plan en voeren waar nodig aanpassingen door

Wij hebben een fantastisch plan voorbereid en zijn er van overtuigt dat dit de juiste stap voorwaarts is, maar wij gaan alleen aan de slag als u ook overtuigt bent! Wij komen u graag uitleggen waarom wij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Mocht u toch een paar aanpassingen door willen voeren? Dit is uiteraard geen probleem.

4. De uitvoering van uw plan

Wij plannen in overleg een datum in, wanneer wij uw kantoor gaan verbeteren. De tijdsduur van de uitvoering kan sterk verschillen, doordat er een veelvoud aan verschillende opties zijn om akoestiek te verbeteren. Een aantal van de punten welke wij vaak aanpakken bij een verbetering van de akoestiek zijn:

Wilt u ook in alle rust uw werk uitvoeren?

Wij helpen u graag! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam(Vereist)