Projectstoffering

Op het gebied van projectstoffering heeft Bruinsma Kantoor veel ervaring. We werken samen met de beste stoffeerders en leveren producten van topkwaliteit. Wij werken samen met Desso en zij hebben volop unieke, innovatieve en slijtvaste tapijtproducten voor kantoren, onderwijs en gezondheidszorg.

Heeft u een project? Laat het ons weten en we gaan samen met u kijken naar alle mogelijkheden. In onze showroom hebben we een aantal projecttapijten tentoongesteld, daarnaast beschikken we over talloze stalen van alle andere producten.

U ontvangt van ons daarna een voorstel met een totaalprijs. Hierin worden alle facetten meegenomen zodat u in één oogopslag ziet wat het u kost. Daarna zorgen wij ervoor dat alles wordt geregeld.

Kantoortapijt

Op het gebied van tapijt is er gigantisch veel aanbod, echter als het gaat om kwalitatief het juiste kantoortapijt, dat lang meegaat, functioneel en milieuvriendelijk is kunnen wij de kantoortapijten van Desso van harte aanbevelen.

Desso is gecommitteerd aan Cradle to Cradle® en verzekerd daardoor dat de producten milieuvriendelijk zijn, dat wil zeggen: veilig om te gebruiken en veilig om te recyclen volgens strikte Cradle to Cradle®-criteria op het gebied van gezondheid en milieu.

Daarnaast blijft Desso innoveren en nieuwe functies creëren die een bijdrage leveren aan gezondheid en welzijn. Laat u bijvoorbeeld informeren over de Airmaster® dat 8 keer effectiever is in het opvangen en vasthouden van fijnstof dan harde vloeren. Of wilt u de akoestiek en geluidskwaliteit in uw kantoorruimte verbeteren, laat u informeren over de Soundmaster®.

                           

Onderzoek toont aan dat professioneel projecttapijt een aantal voordelen biedt:

-vermindering van ziekteverzuim en de kosten die daaraan verbonden zijn;
-verbetering van productiviteit;
-verhoging van het welzijn;
-betrokkenheid van medewerkers vergoten door de aanschaf van milieuvriendelijke producten (in samenhang met een visie voor de overgang naar een meer duurzame, circulaire economie);
-een goede geluidskwaliteit zorgt voor maximale samenwerking en concentratie op de werkplek.