Kantoorinrichting bij Buiter Beton

Buiter Beton, een prachtig en modern familiebedrijf in Balkbrug. Ruim 35 jaar kennis en ervaring in het adviseren en leveren van sierbestrating. De opdracht voor ons was helder, het kantoor voorzien van een moderne en vitale uitstraling, waarbij het voor de medewerkers optimaal werd ingericht om een zo goed mogelijke prestatie te leveren. Maar daarnaast hen ook de mogelijkheid te geven om gedurende de dag voldoende in beweging te blijven.

Samen met de interieurbouwers van Quadrant Interieurs uit Hardenberg zijn we aan de slag gegaan met deze klus en we zijn erg trots op het resultaat!

Het projectresultaat

Er is gekozen voor zit-sta meubilair voor de werkplekken van de medewerkers én directie. Met dit meubilair zorgt Buiter Beton ervoor dat iedereen zich optimaal kan inzetten, met als resultaat een verhoogde productiviteit en gezonde werknemers. De nieuwe uitstraling op de afdeling draagt bij aan het gevoel van een prettige werkomgeving.

De werkplekken boven zijn voorzien van Bardolino-Eiken bureaubladen op zwarte moderne frames. Compleet afgemaakt met monitorarmen, akoestische tussenwanden, kabelmanagement en computerkast-houders. En uiteraard ook de beste ergonomische bureaustoelen van Bruinsma Kantoor, die ze al sinds een aantal jaar hadden staan.
Tevens is op de afdeling een grote vergader-/koffietafel geplaatst met 12 moderne vergaderstoelen.

Daarnaast is voor het kantoor beneden van de afdeling Logistiek gekozen voor het prachtige witte ‘wing’ zit sta bureau waarbij 3 werkplekken in een ‘cirkel’ met elkaar verbonden zijn. De ideale oplossing om beperkte ruimte in een kantoor maximaal te gebruiken. 

Uiteraard zijn alle werkplekken opgeleverd inclusief werkplekkeninstructie, waardoor de medewerkers op de hoogte zijn van de voordelen en de juiste manier om het te gebruiken en tips om het daadwerkelijk ook te gaan gebruiken