Plafonds

Een hulpmiddel om uw kantoor nog opvallender te maken

De perfecte harmonie is waar wij naar op zoek zijn en hier hoort uiteraard een schitterend plafond bij. Hoogstwaarschijnlijk heeft u zelf al wel een plafond in uw kantoor, maar mogelijk voldoet deze niet aan de door u gestelde eisen. Scheuren en andere schades kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat u na gaat denken over een vernieuwing. Hoewel het soms beter is om iets te repareren, kan dit bij plafonds al snel een behoorlijke kostenpost worden, waardoor vervanging vaak snel overwogen wordt.

U moet zich er van bewustzijn dat uw plafond onderdeel is van de inrichting en daarmee sfeer van uw kantoor. Wanneer uw plafond passend aansluit bij de rest van uw kantoor zal dit bevorderlijk zijn voor rust, gemak en aanzicht.

Niet enkel prachtig, maar ook praktisch

Wanneer u het juiste plafond voor uw gebouw kiest, hoeft dit niet enkel nut te hebben door uitstraling, maar ook door het praktisch nut wat geboden kan worden! Zo kan verlichting en bekabeling in een nieuw plafond uitstekend worden weggewerkt, terwijl ook de mate waarin onderhoud moet plaatsvinden wordt verminderd.